понеделник, 29 септември 2014 г.

Боецът от ММА Станой Табаков с поредна престижна победа



Роденият в Септември ММА боец Станой Табаков – Кобрата победи пазарджиклията Христо Йорданов – Петобоеца в най-интересната среща от вечерта на свободните боеве, която се проведе в областния център на 20 септември. Обявения за гвоздей на вечерта сблъсък изгледаха стотици любители на бойните спортове, изпълнили до краен предел зала „Васил Левски”.
Кобрата, който е вицесветовен шампион по бойно самбо, срещна съперника си не в клетка, а на боксов ринг, предоставен от местния клуб „Тракиец”. След зрелищна първа част, в която Станой имаше преимущество, във втория рунд той отказа Йорданов след майсторски захват с ключ на земята. „Където хапе Кобрата, не повтаря”, радваха се на победата му неговите привърженици. Йорданов се прояви като спортсмен и джентълменски поздрави победителя, като двамата се снимаха прегърнати на ринга. „Респект към „противника ми”- мой приятел”, написа по-късно във фейсбук Петобоеца.
Табаков е един от най-добрите български бойци, дълго време се е подготвял със световни знаменитости в чужбина. Гала вечерта в Пазарджик, в която битката на нашенеца в категория до 100 кг беше най-очакваната, се организира от Иван Запрянов и Янислав Герчев от ММА Арена

Няма коментари :

Публикуване на коментар