понеделник, 29 септември 2014 г.

Откриха нов офис на общинско предприятие



Нов офис откри в Септември общинското предприятие „Патронаж, детско, ученическо хранене и почивно дело”. Той се намира на втория етаж в старата сграда на общината. Тържеството започна с водосвет, отслужен от свещениците Йордан и Николай. Присъстваха кметът на общината Петър Бошев, кандидат-депутатът Георги Мърков и служители от Общинска администрация.
„Аз благодаря на директорката на предприятието Мария Владова за упоритостта, с която работи. Когато гледам този хубав офис, разбирам, че трудът й си е заслужавал. Каквото зависи от нас, и занапред ще го правим, за да се разрастват социалните услуги”, каза при откриването кметът Бошев.
От своя страна Мария Владова благодари на кмета за съдействието и помощта, оказана й при извършване на ремонта. Тя съобщи, че в патронажа при капацитет от 250 човека, в момента се хранят 220 възрастни хора.  Обхваната е цялата община с изключение на Славовица, където ще бъдат насочени усилията й за в бъдеще. Млечната кухня храни 30 малчугани. Амбицията й е да възобнови ученическото столово хранене в Септември, в момента такова съществува само в Семчиново

Няма коментари :

Публикуване на коментар