петък, 28 ноември 2014 г.

„Локомотив” /Септември/ ще зимува на върха след есенния полусезон



Футболният тим на „Локомотив” /Септември/ ще зимува на първо място в „Б” – ОФГ – Юг след края на сезон „Есен – 2014”. В последния кръг момчетата на треньора Георги Ватев почиват, но това няма да се отрази на крайното класиране. Те водят с 6 точки разлика на втория – отбора на Исперихово, и дори преследвачите им да вземат победа, не могат да ги изместят.
„Локомотив” се представи повече от достойно, след като беше поет от Георги Ватев. Футболистите не познават вкуса на загубата и имат 26 точки от 8 победи и 2 равни мача. Те буквално мачкат съперниците и мнозина от тях си тръгват след срещите с пълни мрежи, записали съкрушителни загуби. Народът е казал, че апетитът идва с яденето и септемврийци не крият амбицията си да удържат първото място и през пролетния полусезон, който ще им позволи да преминат в по-горната „А” ОФГ.
Засега добре се представя и детския ни тим. На тренировките се събират по петдесетина малки почитатели на Стоичков и Меси, така че треньорите Георги Ватев и Владимир Кадийски имат богат избор. Те са картотекирали 30 от тях, а от следващата година ще работят и за създаването на юношески отбор, който да захранва с млади таланти мъжкия отбор.
Ръководството на „Локомотив” изказва своята благодарност на всички футболни хора, които стоят зад него морално и финансово и са част от постигнатите успехи. Заслуга имат както играчите и треньора, така и спонсорите, сред които е и общината в лицето на кмета Петър Бошев – един от картотекираните играчи и голмайстори на отбора. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар