сряда, 24 юни 2015 г.

Лятната академия в Детския комплекс привлича малки любители на изкуството



Започнаха заниманията по интереси през лятната ваканция в Детски комплекс - Септември. В периода от 15 юни до 6 август е предвидено безплатно обучение в Летните академии по приложно, християнско и музикално изкуство, а за любителите на излетите сред природата са планирани туристически походи и екскурзии. Всички желаещи ученици на възраст от 7 до 14 години могат да се запишат за участие в избраната форма, а подробна информация за сроковете на провеждане е поместена на страницата на Детски комплекс -.Септември във фейсбук и сайта на МОН.
С много интересни занимания започна Лятната академия по приложно изкуство. Ръководителката Антоанета Василева си е поставила за цел да покаже и научи участниците в академията на нетрадиционни техники при изработването на различни предмети – картички, пана, кошнички и други. Програмата включва работа с хартия – оригами, апликации, обемни форми, предмети от шишета, моделиране и т.н. Участници в академията са малки любители на приложното изкуство не само от града, но  и гости от други градове. Така занятията стават още по-забавни и осмислени, защото се създават нови запознанства и приятелства.
Предстоят много интересни и забавни преживявания в Лятната академия по християнско изкуство с ръководител Йорданка Василева, музикалната академия с ръководител Димитър Димитров и туристическите походи с ръководител Петруна Даскалова. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар