сряда, 27 май 2015 г.

Празнична среща-коктейл организира общината за 24 май



„Прекланям се пред всички Вас – учени, творци, преподаватели, самодейци и хора на духовността, които с любов и внимание всеки ден разширявате кръгозора на децата ни и събуждате интереса им към знанието. Вие градите ценонностната система на младото поколение, учите го на толерантност, отговорност и отзивчивост”. С тези думи кметът на общината Петър Бошев се обърна към присъстващите на празничната среща-коктейл по случай 24 май, която общината организира в ресторант „Секвоите”. На нея присъстваха директори на училища и детски градини, ръководители на културни институции, читалищни деятели и творци.
Поздравителни адреси, букети и подаръци получиха от кмета четири учителки, които се пенсионират – Соня Комсийска, Цветанка Старипавлова и Лидия Стоянова от СОУ „Хр. Смирненски” – Септември и Анка Шопова от ОУ „Христо Ботев” – Семчиново. Той им благодари за дългогодишния труд, отдаден на поколения млади хора, много от които вече са реализирани в живота. Кметът Бошев приятно изненада всички присъстващи, повечето от които жени, като подари на всеки по една червена роза.
В празничната програма на коктейла взеха участие ФТА „Загоровче”, гъдуларчета от Общинския детски комплекс и трио „Вечерница” от София, които с прекрасните си изпълнения допринесоха за доброто настроение. 

Няма коментари :

Публикуване на коментар