понеделник, 4 май 2015 г.

„ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ” ИЗЛЕЗЕ С ПРОТЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ



Кметът на община Септември Петър Бошев получи официално писмо от „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ”, подписано от неговия президент Васил Григоров. В него са казва: „Уважаеми г-н Бошев, във връзка с издадения брой 1 на 07.04.2015 г. на вестник „Локомотив СЕПТЕМВРИ”, приложено представяме Ви Декларация от „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ”, с която изразяваме нашата категорична позиция, че не сме съгласни да се използва наименованието на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ” без наше знание и съгласие.
С протестно писмо, изпратено до редакцията на вестника, настояхме за в бъдеще да се въздържат от използване емблемата на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ” без съгласието на клуба”

                                                     Д Е К Л А Р А Ц И Я

Ние, членовете и футболистите от „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ”, изразяваме нашата категорична позиция, че не сме съгласни да се използва наименованието на „ ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ” за каквито и да било политически, икономически и предизборни пропаганди от чието и да е име и срещу когото и да било.
„ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ” е създаден преди 90 години, през времето е съществувал само като футболен клуб, който се занимава единствено със спорт и като такъв е прославил региона с имената на много свои футболисти.
Категорично се разграничаваме от статиите, които са публикувани в печатно издание от 7 април 2015 г. под заглавието „Локомотив СЕПТЕМВРИ”, което в лявата горна част на заглавната страница е поставило емблемата на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ”.
Настояваме пред редакцията на печатното издание и нейния управител Валери Василев за в бъдеще да преустанови отпечатването на емблемата на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ” без съгласието на клуба.
Призоваваме дружеството, осъществяващо предпечатната подготовка и печат на вестника, да не използва по какъвто и да е начин без наше съгласие емблемата на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛОКОМОТИВ – СЕПТЕМВРИ”.

В подкрепа на горното се подписваме, както следва:
/факсимиле на подписите на 15 членове на клуба/ 



Няма коментари :

Публикуване на коментар