сряда, 27 май 2015 г.

С тържествено събрание отбелязаха 25 г. учителски синдикат



25-годишнината от създаването на Синдиката на българските учители отбеляза с тържествено събрание Общинският координационен съвет в Септември. В залата на ОбС пред представители на 23-те организации в училища и детски градини в общината доклади изнесоха председателката Райна Ралинова и секретарят Елена Мърмарова.
В поздравителния си адрес към синдикалистите кметът на общината Петър Бошев каза: „Пожелавам Ви да работите все така неуморно за правата и честта на членовете на Вашата организация. Бъдете силни и безкомпромисни при отстояване на позициите си! Желая здраве и професионални успехи на всички!” Той връчи на Райна Ралинова плакет на кмета на общината. На събранието стана ясно, че с благодарствени плакети от председателката на Синдиката на българските учители Янка Такева са удостоени Райна Ралинова и цялата общинска организация.
„Контактите ни с Общинската администрация са на много добро ниво. На всички въпроси за проблеми на нашите 390 членове, които сме поставяли на редовните срещи с кмета Петър Бошев, винаги е намирано решение.”, заяви Ралинова.
Деца от двете ОДЗ-та  в града – „Червена шапчица” и „Приказен свят”, поздравиха присъстващите с песни и танци

Няма коментари :

Публикуване на коментар